Articles
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Mojito Connexion | Presentació del llibre "Conectar talento, proyectar eficacia" de Alicia Pomares

Volem convidar-te a la nostra 6ª Mojito Party de RRHH, aquesta vegada l'hem transformat en la Mojito Connexion. La celebrarem el proper 25 de Novembre a partir de les 20:00h en la Coctelería Merbeyé a Barcelona, on anem a celebrar un gran esdeveniment que volem compartir amb tu, la presentació del llibre de la nostra col·laboradora Alicia Pomares: "Conectar talento, projectar eficacia".

conectar talento portada

 Tindrem de tot, concursos, regals, converses, bona companyia i com no mojitos,.....aquesta vegada et convidem a un Mojito Brugal.

Ens encantarà compartir aquest gran moment amb tu, per la qual cosa t'esperem. Confirma la teva assistència aqui

mojitoconnexionbarcelona cat

Concurs Twitter

Ens agradaria regalar-vos llibres a tothom però no ens deixen, no obstant això anem a regalar 5 exemplars de "Conectar talento, projectar eficacia"

Durant la setmana prèvia a l'esdeveniment, el dimecres 18 de novembre, realitzarem un concurs a través de Twitter, on hi haurà 5 guanyadors que es portaran un llibre cadascun del nou llibre d'Alicia Pomares. Per poder participar en el concurs només us demanem que respongueu a la pregunta Per què és important connectar talent? A través del Hashtag #ConectarTalento.

  

  

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn